Активности

December 15, 2023

Уште една радост за нашите дечиња голема благодарност за Let’s Spread Love

Продолжете да ширите љубов! Ви бладодариме <3! https://www.facebook.com/letspreadloveku и https://www.facebook.com/mare.bojkovska
October 6, 2023

Пријавете насилство! НЕ за врсничко насилство!

October 6, 2023

Заедно да се почитуваме и да бидеме почитувани, другаруваме и се сакаме … Пријавете насилство!

Врсничко насилство ! Кажете не на насилството!

Соопштенија

June 18, 2024

Секоја генерација е посебна, секоја генерација има свое обележје, секоја генерација е дел од нас, така и оваа генерација остави огромен впечаток со огромна чест и задоволство ви ги претставуваме нашите најдобри меѓу најдобрите и првенецот на генерација 2023/2024. Иднината им припаѓа на оние кои веруваат во своите соништа и веруваат во себе. Успехот се остварува на патот кон врвот, а не на самиот врв. Успехот не доаѓа сам, туку мораме да одиме кон него. Честитки до целата генерација и не забораваjте, светот e ваш!

June 4, 2024

Прашалник за слободни изборни предмети

April 25, 2024

Драги родители на идни првачиња,

Ве известуваме дека упис за првачиња за учебната 2024/2025 година започнува на 09.05.2024 во просториите на ООУ ,,Браќа Миладиновци” секој работен ден со почеток од 08 […]

Училиште кое обезбедува еднакви можности за стекнување на применливи знаења и вредности...