July 26, 2021

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на образовни асистенти за учебната 2021/2022 година

Основно училиште со ресурен центар „ИДНИНА„ Скопје објавува “ ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 130 образовни асистенти за ученици со попречености на определено работно време“ Врз […]
February 1, 2021

Препораки од МОН за следење на online настава

Врз основа на Ваше барање за обучување на наставниот кадар за одржување на редот и дисциплината на онлајн часовите при одржувањето на наставата од далечина, преку […]
December 27, 2017

Соопштение

Им се соопштува на сите наставници, дека на ден: 29.12.2017 год. ќе се одржи Наставнички совет, во наставничка канцеларија со почеток во 12 часот. Со следен […]
December 20, 2017

Соопштение

Совет на родители при ООУ „Браќа Миладиновци„ – Куманово, ќе одржи состанок на ден 30.01.2018 (Вторник) со почеток во 18 часот во Наставничка канцеларија. Со следниот […]