April 25, 2023


СООПШТЕНИЕ

ООУ „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“ КУМАНОВО ЗАПОЧНУВА СО УПИС НА ПРВАЧИЊА ЗА УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА. Се запишуваат: – деца родени од 01.I 2017 до 31.XII 2017 година, со […]
April 20, 2023

Листа на слободни избори предмети

February 23, 2023

Програма за изведување на екскурзии

February 8, 2023

Додатна и дополнителна за месец Јуни

Распоред 06.2023