December 19, 2023

Соопштение !

Се повикуваат сите ученици во основното и средното образование кои ги исполнуваат следните услови да се пријават на јавниот повик за финансиска поддршка за учениците од […]
November 25, 2023

Ве очекуваме ?

November 25, 2023

Повелете, Ве очекуваме ?!

October 12, 2023

Кодекс на облекување