January 24, 2023

Предпразнични активности

ООУ,, Браќа Миладиновци “, покажаа дека сме гостопримливи и добри домаќини бевме почестени со посетата на нашиот премиер Димитар Ковацевски и министерот за внатрешни работи Оливер […]
January 24, 2023

Базар во пресрет на 3ти Декември ден на ученици со посебни способности

Хуманоста и љубовта денес царуваа во нашето училиште
January 24, 2023
Рециклирање на стари материјали

Додатна активност – Рециклирање на стари материјали

Додатна активност – Рециклирање на стари материјали за изработка на новогодишни украси. Во работилницата учествуваа учениците кои изучуваат француски јазик во 8-1, 8-2 и 8-3 одд. […]
January 24, 2023

Дедо Мраз и јунаците од бајките од IX-2! Детскиот свет е свет на приказни,игри,дружење и безброј дни исполнети со радости. Ако сакаш да го промениш светот,дарувај […]