April 25, 2023

„Денот на планетата Земја“

Првпат Светскиот ден на планетата Земја е одбележан на 22 април 1970-та година во САД, а од 1992 година и во целиот свет. Денес го одбележуваат […]
February 23, 2023
полска

Еразмус+ Get Ready 4 Future

Нашите ученици на гости кај нашето партнер училиште во Полска, дружење, работилници и прошетки низ најстарите магични градови !
January 24, 2023

ERASMUS

ERASMUS+ тимот, свечен прием кај Претседателот Стево Пендаровски, посета на спомен куќата на Мајка Тереза, прошетка низ Скопје Erasmus “Get ready 4 the future” Day 3 […]
January 24, 2023

Спортски игри

Нашето училиште беше домаќин на регионалните спортски игри за ученици со посебни спортски способности од североисточен регион. Чест и задоволство е да бидеш сведок на овие […]