March 26, 2018

Хуманитарен новогодишен базар

На ден 27.12.2017год.(среда) се одржа Хуманитарен новогодишен базар пред ООУ “Браќа Миладиновци” под менторство на професорката по Иновации, Елена Кипријановска. На базарот освен учениците од ООУ” […]
March 26, 2018

Освоено прво место на општински во кошарка

На Oпштинскиот натпревар во кошарка за основните училишта во Куманово, во машка конкуренција ,што се одржа на 21 и 22 февруаври 2018 ,екипата на ООУ,, Браќа […]
March 26, 2018

Индивидуално образовен план

Во нашето училиште континуирано се врши дообука на наставниците за работа со ученици со посебни образовни потреби. За таа намена од страна на м-р Милена Илиќ […]
November 14, 2017

Еко акција

Извештај за проведени активности по повод светски денови на екологија од 6 до 12.11.2017 година ООУ „Браќа Миладиновци“ светските денови на екологијата од 6.11.2017 до 12.11.2017 […]