Активности

October 6, 2021

Oбележан 22 септември -Меѓународен ден без возила

Oбележан 22 септември -Меѓународен ден без возила. Во нашето училиште ООУ,,Браќа Миладиновци’’-Куманово е обележан 22 септември -Меѓународен ден без возила. За таа цел, учениците од петто […]
October 6, 2021

Еко акција, по повод Заштита на Средина и Природа – Светски ден на глобално чистење

Еко акција,по повод Заштита на Средина и Природа – Светски ден на глобално чистење. На ден 15.09.2021год(среда), нашето училиште организираше- Еко акција,по повод Заштита на Средина […]
March 26, 2018

Основци од „Браќа Миладиновци“ ја посетија Франција

Ученици од осмо и деветто одделение од основото училиште Браќа Миладоновци изминатиов период беа на интекултурна размена во градот Бернавил, Франција. Се работи за проект кој […]

Соопштенија

July 26, 2021

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на образовни асистенти за учебната 2021/2022 година

Основно училиште со ресурен центар „ИДНИНА„ Скопје објавува “ ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на 130 образовни асистенти за ученици со попречености на определено работно време“ Врз […]
February 1, 2021

Препораки од МОН за следење на online настава

Врз основа на Ваше барање за обучување на наставниот кадар за одржување на редот и дисциплината на онлајн часовите при одржувањето на наставата од далечина, преку […]
December 27, 2017

Соопштение

Им се соопштува на сите наставници, дека на ден: 29.12.2017 год. ќе се одржи Наставнички совет, во наставничка канцеларија со почеток во 12 часот. Со следен […]

Училиште кое обезбедува еднакви можности за стекнување на применливи знаења и вредности...