Julijana Velickovska Petkovski

January 24, 2023

ERASMUS

ERASMUS+ тимот, свечен прием кај Претседателот Стево Пендаровски, посета на спомен куќата на Мајка Тереза, прошетка низ Скопје Erasmus “Get ready 4 the future” Day 3 […]
January 24, 2023

Спортски игри

Нашето училиште беше домаќин на регионалните спортски игри за ученици со посебни спортски способности од североисточен регион. Чест и задоволство е да бидеш сведок на овие […]
January 24, 2023

Предпразнични активности

ООУ,, Браќа Миладиновци “, покажаа дека сме гостопримливи и добри домаќини бевме почестени со посетата на нашиот премиер Димитар Ковацевски и министерот за внатрешни работи Оливер […]
January 24, 2023

Базар во пресрет на 3ти Декември ден на ученици со посебни способности

Хуманоста и љубовта денес царуваа во нашето училиште