Спортски игри

Нашето училиште беше домаќин на регионалните спортски игри за ученици со посебни спортски способности од североисточен регион. Чест и задоволство е да бидеш сведок на овие искрени насмевки од околу 80 ученика, да бидеш дел од овој посебен тим во кој сите сме победници. Голема благодарност на сите оние кои ги поддржаа овие игри, без вас немаше да има толку многу среќа овој посебен ден за нас❤️.