ERASMUS

ERASMUS+ тимот, свечен прием кај Претседателот Стево Пендаровски, посета на спомен куќата на Мајка Тереза, прошетка низ Скопје

Erasmus “Get ready 4 the future” Day 3 – Охрид

Втор ден од ERASMUS проектот “Get ready 4 the future” нашите гости уживаа во убавините на Водно, но и работеа и учеа од презентациите за Асимов, одлична комбинација

Успешно реализиран прв ден од мобилност на проект “Get ready 4 the future”, тимови од Италија, Португалија и Полска гости во нашето училиште и нашиот град. Насмеани и вредни