ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ

Во период од 05.- 09.06.2023 ООУ,,Браќа Миладиновци,, Куманово нуди Отворени денови со стручна служба.
,,Драги родители,
Добредојдени сте доколку сакате да поразговараме за актуелните состојби во училиштата како и за начините на работа за враќање на довербата и чувството на безбедност ,,
Ве очекуваме,
Стручна служба
Локација – Медијатека од 13 до 17 часот.