November 2, 2022

Завршна сметка 2021

Завршни сметки за 2021 година. Завршна сметка за 2021 год.
October 8, 2021

ООУ Браќа Mиладиновци – Куманово , (Центар за поддршка)

ООУ Браќа Mиладиновци – Куманово ,(Центар за поддршка). Започнувајќи од учебната 2020/2021 ООУ,,Браќа Миладиновци,, – посебни паралелки прерасна во центар за поддршка за ученици со попреченост. […]
October 6, 2021

Oбележан 22 септември -Меѓународен ден без возила

Oбележан 22 септември -Меѓународен ден без возила. Во нашето училиште ООУ,,Браќа Миладиновци’’-Куманово е обележан 22 септември -Меѓународен ден без возила. За таа цел, учениците од петто […]
October 6, 2021

Еко акција, по повод Заштита на Средина и Природа – Светски ден на глобално чистење

Еко акција,по повод Заштита на Средина и Природа – Светски ден на глобално чистење. На ден 15.09.2021год(среда), нашето училиште организираше- Еко акција,по повод Заштита на Средина […]